Хрватска добија новог председничког кандидата — бившу учесницу „Великог брата“ (видео, фото)

CC BY 2.0 / James N. Mattis / Застава Хрватске
Застава Хрватске  - Sputnik Србија
Пратите нас
Хрватска је добила још једног председничког кандидата из света шоу-бизниса — старлету Аву Карабатић, која је кандидатуру објавила на свом профилу на Инстаграму, и то уз фотографију у топлесу.

Карабатићева је својим пратиоцима поручила да више не може да гледа лоше ствари које се дешавају у њеној држави.

„Ипак сам одлучила. Кандидоваћу се на председничким изборима. Толико порука подршке добијам на Инстаграму и хвала вам на томе. Сматрам да сам жена са ставом која зна да се избори за себе. Политика је моја друга љубав. Не могу више да гледам како се мојој држави догађају лоше ствари“, написала је Карабатићева.

Навела је да су „сви слепи поред здравих очију, млади одлазе, наталитет пада“ и додала је да зна да ће имати пуно „хејт коментара, јер је као старлета“.

Од својих квалитета је навела да је професорка италијанског и латинског језика и римске књижевности, да је написала аутобиографију и роман, као и да је месецима у биоскопу био филм у којем је глумила, а да се, осим као глумица, остварила и као сликарка.

Аву на Инстаграму прати 52.000 људи, од којих је већ више од 400 подржало њену кандидатуру, наводи хрватски лист „Вечерњи“.

Ава Карабатић је српској јавности позната од пре неколико година, када је била учесница ријалити програма „Велики брат“.

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала