Таксисти послушали Вучића

© Sputnik / Ивана АнтићПротест таксиста, Београд
Протест таксиста, Београд - Sputnik Србија
Пратите нас
Александар Бјелић из Ауто-такси удружења Србије најавио је да ће протест таксиста у Београду бити одржан у понедељак од 14 до 17 часова, као и да мост Газела неће бити блокиран.

Бјелић је за телевизију „Прва“ рекао да ће таксисти прихватити позив председника Србије Александра Вучића на разговоре, али да се термин састанка још не зна, јер то не зависи од таксиста.

„Послушали смо Вучића. Колеге из Новог Сада, Ниша, Крагујевца и Панчева неће долазити у Београд“, рекао је Бјелић, који је позвао премијерку Ану Брнабић да покаже „где су те рупе у закону, за које су таксисти доказали да не постоје“.

Према његовим речима, таксисти ће се кретати стандардном рутом — Омладинских бригада, Михаила Пупина, Бранков мост, Немањина и улазак у Савску.

„Једна колона ће ићи из 70. блока, Улицом Јурија Гагарина преко Газеле, која никако неће бити блокирана. То није била добра информација. Потом је планиран улазак у Савску, Немањину и останак у Савској“, рекао је Бјелић.

Једна колона ће ићи од Улице Јаше Продановића до Влајковићеве, као и још једна од Улице Здравка Челара кроз Улицу Старине Новака до Славије, навео је Бјелић.

Вучић је јуче замолио таксисте да не спроводе никакву радикализацију протеста од понедељка.

„Спремни смо да разговарамо, да пронађемо решења, али молим их, јер то ничему не води“, рекао је Вучић новинарима у Куршумлији.

Зна се шта држава може, а шта не сме да допусти, казао је председник Србије.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала