Током такси блокаде отет градски аутобус у Београду

© Sputnik / Ивана АнтићАутобус
Аутобус - Sputnik Србија
Пратите нас
Један младић, према незваничним информацијама малолетник, у понедељак у поподневним сатима, током такси блокаде, украо је аутобус на линији 59, који држи Конзорцијум приватних превозника, и њиме се возио од Аутокоманде до Видиковца.

Како незванично сазнајемо, возачи су брзо приметили да аутобуса нема, позвали су полицију и крадљивац је ухваћен. О том пропусту возача на линији 59 нико није желео да прича, сем да потврди да се заиста догодио. Према неким информацијама, реч је о дечку који је познат шоферима, односно који „воли да се дружи и прича са возачима јавног превоза“.

„Недалеко од стадиона Црвене звезде видео сам паркиран аутобус 59. Мало сам се изненадио што је паркиран, али опет и није било превише чудно, јер су све линије биле поремећене због протеста. Међутим, чудно ми је било када сам исти тај аутобус, за који знам ко му је шофер, видео како ме обилази код ’Драгише Мишовића‘. За његовим воланом није био колега, него тај младић“, навео је за „Политику“ возач аутобуса који је желео да остане анониман.

Убрзо после тога алармиране су друге колеге. Тада је, како сазнајемо, позвана полиција, а момак је ухваћен на Видиковцу.

Не зна се тачно колико особа је у тренутку крађе аутобуса било у њему, јер су кружиле различите информације, од тога да је била само једна старија жена до тога да је било неколико вршњака малолетног крадљивца.

Све је, на срећу, завршено без озбиљнијих последица, поготово ако је тачна информација да је за воланом био младић без возачке дозволе!

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала