Путин и Нетанијаху разговарали о Сирији

© Sputnik / Алексей Дружинин / Уђи у базу фотографијаПредседник Русије Владимир Путин и премијер Израела Бењамин Нетанијаху
Председник Русије Владимир Путин и премијер Израела Бењамин Нетанијаху - Sputnik Србија
Пратите нас
Председник Русије Владимир Путин разговарао је телефоном са израелским премијером Бењамином Нетанијахуом о актуелним билатералним питањима и ситуацији у Сирији, саопштила је прес-служба Кремља.
„Током телефонског разговора председник Русије Владимир Путин честитао је израелском премијеру Бењамину Нетанијахуу 70. рођендан. Разматрана су нека актуелна билатерална питања и ситуација у Сирији“, наводи се у саопштењу. 

Такође се додаје да је Путин Нетанијахуу упутио и телеграм честитке, у којем се наводи да је Путин истакао лични допринос израелског премијера развоју обострано корисне билатералне сарадње и јачању пријатељских веза између Русије и Израела.

„Искрено ценим наше конструктивне и пословне односе. Рачунам на наставак садржајног дијалога са Вама и плодоносни заједнички рад у корист руског и израелског народа, у циљу јачања регионалне безбедности и стабилности“, наводи се у честитки руског председника.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала