Вучић поново писао Коцијанчичевој: Драга Mајо, да ли је антракс, новичок или средство за чишћење

© Tanjug / TANJA VALICАлександар Вучић
Александар Вучић - Sputnik Србија
Пратите нас
Председник Вучић је упутио писмо портпаролки високе представнице ЕУ Маји Коцијанчич, објављено на налогу на Твитеру, са поновљеним захтевом.

Вучић је затражио од Коцијанчеве да коначно каже да ли су Срби тровали Албанце „антраксом, новичоком или можда средством за чишћење намештаја“ и да „неће одустати од трагања за одговором“.

„Драга Мајо Коцијанчич, прошло је више од три недеље од када је наступило, како су Албанци тврдили, масовно тровање на једнонационалној основи у ЦИК у Приштини. Молим Вас, драга Мајо, да нам коначно кажете да ли је у питању био антракс, новичок или можда средство за чишћење намештаја. П.С. Док сам жив нећу одустати од трагања за одговором на ово важно питање. Жао ми је што се овако страшном ствари, у којој су наводно учествовали Срби, очигледно не бави ни ЕУ, али ни Метју Палмер. Ја хоћу. Унапред захвалан“, објавио је председник Србије на свом налогу на Твитеру.

​Александар Вучић је већ једном упутио портпаролки високе представнице ЕУ писмо са истим захтевом, на шта је Коцијанчичева одговорила да „ЕУ тренутно чека резултате истраге“.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала