Трамп обавио систематски преглед: Све је сјајно

© AP Photo / Evan VucciДоналд Трамп
Доналд Трамп - Sputnik Србија
Пратите нас
Амерички председник Доналд Трамп објавио је данас да је „јако доброг“ здравља, након што је обавио прву фазу годишњег систематског прегледа.

Доналд Трамп је на свом профилу на Твитеру објавио да је обавио прву фазу прегледа у Националном војном медицинском центру „Волтер Рид“ у Вашингтону.

„Све веома добро (сјајно!). Завршићу преглед идуће године“, написао је амерички председник.

И Бела кућа је саопштила да је председник обавио брз преглед и неке лабораторијске тестове, преноси Танјуг, позивајући се на Ројтерс.

„Предвидевши да ће 2020. године бити веома заузет, председник користи слободан викенд овде у Вашингтону да почне део рутинског годишњег прегледа“, саопштила је секретарица за штампу Беле куће Стефани Гришам.

Упитана о гласинама да ли је председник посетио војни медицински центар због разлога који „нису рутински контролни прегледи“, Гришамова је одговорила: „Апсолутно не. Он је здрав колико је то могуће“.

Трамп се такође састао са докторима болнице и захвалио им на бризи за рањене америчке војнике, а потом и са породицама припадника специјалних снага рањеним у Авганистану.

„Председник остаје здрав и енергичан, што показују и његови бурни наступи пред више хиљада Американаца неколико пута недељно“, рекла је Гришамова.

Она, ипак, није пружила никакве детаље о прегледу или лабораторијским тестовима председника.

Како се наводи, у фебруару је доктор из Беле куће после вишечасовних прегледа саопштио да је Трамп „врло доброг здравља“.

Трамп, познат по својој љубави према хамбургерима и препеченим одресцима, као и по одбојности према теретани, од 2017. године добио је на тежини, гурнувши свој индекс телесне масе у категорију гојазних, преноси Ројтерс.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала