Гаги Јовановић о новој улози: Кад рођак са села дође у гротло престонице /видео/

© SputnikМаша и Гаги Јовановић
Маша и Гаги Јовановић - Sputnik Србија
Пратите нас
Глумац Драган Гаги Јовановић уочи премијере новог домаћег филмског хита „4 руже“ открива за Спутњик детаље лика који тумачи, а који ће се разликовати од свега што је до сада радио.

Филмски првенац редитеља Василија Никитовића „4 руже“, чија је премијера заказана за 3. децембар, је крими-драма са елементима комедије. Приказује урбани мозаик градских ликова које у исповести једне београдске ноћи повезује неутољива жеља за лаком ловом, добрим проводом и безбрижним јутром.

Са глумцем којем је поверена једна од главних улога у овом остварењу Драганом Гагијем Јовановићем разговарали смо о занимљивостима које носи грађење лика негативца, тачки у којој се спајају рурални суперхерој Дракче и градски зликовац Бранко, као и о повратку легендарне групе „Кугуарси“ у концертне сале.

На питање који жанр живимо у овој светској епохи и постоје ли више границе између позитиваца и негативаца, Гаги одговара:

„Ја ту више не видим разлике. Нажалост, тако је. Такав је систем, не само код нас, него у целом свету — да се људи заправо уче да буду сурови, да буду без емоције и без љубави и да јуре за новцима или тако неким другим глупостима без којих се као не може. Не може се без новог аутомобила. То су све неке ствари које би људи требали да схвате и које ће схватити у неком тренутку. Сматрам да не може ово дуго да траје и да ћемо сви наићи пред један зид који нећемо више моћи да прескочимо, па ћемо се онда вратити мајчици природи“.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала