Не воли само ракете: Ким Џонг Ун посећује бање у изградњи

Пратите насTelegramOdyssey
Вођа Северне Кореје наредио је рушење неколико јужнокорејских хотела, обишао је фабрику медицинске опреме и чак присуствовао војној вежби.

Спутњик вам у фото-причи представља како је изгледала недавна инспекције које је извршио Ким.

© REUTERS / KCNAСевернокорејски лидер често организује инспекције компанија и фабрика.

На фотографији: Ким Џонг Ун посећује фабрику медицинске опреме у Мјохјангсану.
Севернокорејски лидер често организује инспекције компанија и фабрика. На фотографији: Ким Џонг Ун посећује фабрику медицинске опреме у Мјохјангсану. - Sputnik Србија
1/12
Севернокорејски лидер често организује инспекције компанија и фабрика.

На фотографији: Ким Џонг Ун посећује фабрику медицинске опреме у Мјохјангсану.
© REUTERS / KCNAПопут његовог оца и деде, Ким Џонг Ун врши инспекцију послова и процеса изградње и даје савете руководиоцима пројекта и запосленима.

На фотографији: севернокорејски лидер посећује бање у изградњи у Јангдоку.
Попут његовог оца и деде, Ким Џонг Ун врши инспекцију послова и процеса изградње и даје савете руководиоцима пројекта и запосленима. 

На фотографији: севернокорејски лидер посећује бање у изградњи у Јангдоку. - Sputnik Србија
2/12
Попут његовог оца и деде, Ким Џонг Ун врши инспекцију послова и процеса изградње и даје савете руководиоцима пројекта и запосленима.

На фотографији: севернокорејски лидер посећује бање у изградњи у Јангдоку.
© REUTERS / KCNAТоком посете туристичкој области, Ким Џонг Ун је наредио рушење више хотела које су помоћу инвестиција изградиле јужнокорејске компаније, јер су то „привремене зграде“ и „недостаје им национални идентитет“. Севернокорејски лидер је такође обавестио инвеститоре да се не ослањају на подршку Јужне Кореје, да Пјонгјанг може самостално да обнови летовалиште и да ће се ново одмаралиште савршено уклапати са планинским пределом.
Током посете туристичкој области, Ким Џонг Ун је наредио рушење више хотела које су помоћу инвестиција изградиле јужнокорејске компаније, јер су то „привремене зграде“ и „недостаје им национални идентитет“. Севернокорејски лидер је такође обавестио инвеститоре да се не ослањају на подршку Јужне Кореје, да Пјонгјанг може самостално да обнови летовалиште и да ће се ново одмаралиште савршено уклапати са планинским пределом. - Sputnik Србија
3/12
Током посете туристичкој области, Ким Џонг Ун је наредио рушење више хотела које су помоћу инвестиција изградиле јужнокорејске компаније, јер су то „привремене зграде“ и „недостаје им национални идентитет“. Севернокорејски лидер је такође обавестио инвеститоре да се не ослањају на подршку Јужне Кореје, да Пјонгјанг може самостално да обнови летовалиште и да ће се ново одмаралиште савршено уклапати са планинским пределом.
© REUTERS / KCNAКим Џонг Ун је задовољан темпом изградње од последње посете Јангдоку прошлог августа.
Ким Џонг Ун је задовољан темпом изградње од последње посете Јангдоку прошлог августа. - Sputnik Србија
4/12
Ким Џонг Ун је задовољан темпом изградње од последње посете Јангдоку прошлог августа.
© REUTERS / KCNAДо 2008. Северна Кореја је годишње добијала око 30 милиона долара захваљујући милионима јужнокорејских туриста који су посећивали планину Кумгангсан. Међутим, након убиства јужнокорејског туристе 2008. године, Сеул је обуставио путовање својих становника у тај регион. Пјонгјанг је 2010. изјавио да ће туристички простор развијати сам, без помоћи Јужне Кореје.
До 2008. Северна Кореја је годишње добијала око 30 милиона долара захваљујући милионима јужнокорејских туриста који су посећивали планину Кумгангсан. Међутим, након убиства јужнокорејског туристе 2008. године, Сеул је обуставио путовање својих становника у тај регион. Пјонгјанг је 2010. изјавио да ће туристички простор развијати сам, без помоћи Јужне Кореје. - Sputnik Србија
5/12
До 2008. Северна Кореја је годишње добијала око 30 милиона долара захваљујући милионима јужнокорејских туриста који су посећивали планину Кумгангсан. Међутим, након убиства јужнокорејског туристе 2008. године, Сеул је обуставио путовање својих становника у тај регион. Пјонгјанг је 2010. изјавио да ће туристички простор развијати сам, без помоћи Јужне Кореје.
© REUTERS / KCNAКим Џонг Ун врши инспекцију изградње бање у Јангдоку.
Ким Џонг Ун врши инспекцију изградње бање у Јангдоку. - Sputnik Србија
6/12
Ким Џонг Ун врши инспекцију изградње бање у Јангдоку.
© REUTERS / KCNAГодине 2018, током састанка у Пјонгјангу, челници двеју Кореја сложили су се да нормализују рад туристичког подручја у Кумгангсану. Међутим, санкције то не дозвољавају.
Године 2018, током састанка у Пјонгјангу, челници двеју Кореја сложили су се да нормализују рад туристичког подручја у Кумгангсану. Међутим, санкције то не дозвољавају. - Sputnik Србија
7/12
Године 2018, током састанка у Пјонгјангу, челници двеју Кореја сложили су се да нормализују рад туристичког подручја у Кумгангсану. Међутим, санкције то не дозвољавају.
© REUTERS / KCNAНакон инспекције постројења, лидер Северне Кореје је рекао да је спреман да масовно производи медицинску опрему неопходну за болнице у земљи.
Након инспекције постројења, лидер Северне Кореје је рекао да је спреман да масовно производи медицинску опрему неопходну за болнице у земљи. - Sputnik Србија
8/12
Након инспекције постројења, лидер Северне Кореје је рекао да је спреман да масовно производи медицинску опрему неопходну за болнице у земљи.
© REUTERS / KCNAКим Џонг Ун у инспекцији бање у изградњи, које се налази у провинцији Јангдок.
Ким Џонг Ун у инспекцији бање у изградњи, које се налази у провинцији Јангдок. - Sputnik Србија
9/12
Ким Џонг Ун у инспекцији бање у изградњи, које се налази у провинцији Јангдок.
© REUTERS / KCNAКим Џонг Ун у посети фабрици медицинске опреме у Мјохјангсану.
Ким Џонг Ун у посети фабрици медицинске опреме у Мјохјангсану. - Sputnik Србија
10/12
Ким Џонг Ун у посети фабрици медицинске опреме у Мјохјангсану.
© REUTERS / KCNAСевернокорејски лидер је такође присуствовао проби јединица за маневар ваздухопловства и противракетне одбране и нагласио важност повећања оперативне војне готовости Северне Кореје.

На фотографији: Ким са севернокорејским снајперистима.
Севернокорејски лидер је такође присуствовао проби јединица за маневар ваздухопловства и противракетне одбране и нагласио важност повећања оперативне војне готовости Северне Кореје. 

На фотографији: Ким са севернокорејским снајперистима. - Sputnik Србија
11/12
Севернокорејски лидер је такође присуствовао проби јединица за маневар ваздухопловства и противракетне одбране и нагласио важност повећања оперативне војне готовости Северне Кореје.

На фотографији: Ким са севернокорејским снајперистима.
© REUTERS / KCNAКим Џонг Ун је такође надгледао ваздушно слетање дан након што су Сеул и Вашингтон одлучили да одложе заједничку ваздушну вежбу да би ојачали мировне напоре са Северном Корејом, која поседује нуклеарно оружје.
Ким Џонг Ун је такође надгледао ваздушно слетање дан након што су Сеул и Вашингтон одлучили да одложе заједничку ваздушну вежбу да би ојачали мировне напоре са Северном Корејом, која поседује нуклеарно оружје. - Sputnik Србија
12/12
Ким Џонг Ун је такође надгледао ваздушно слетање дан након што су Сеул и Вашингтон одлучили да одложе заједничку ваздушну вежбу да би ојачали мировне напоре са Северном Корејом, која поседује нуклеарно оружје.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала