Цело двориште под оружјем, војном опремом и експлозивом! Шта крије терориста из Велике Плане

© Фото : Т.Ж.Школа у Великој Плани
Школа у Великој Плани - Sputnik Србија
Пратите нас
У дворишту породичне куће Горана Тодоровића из Доње Ливадице, који је наоружан и са торбом пуном муниције и експлозива прошле седмице упао у Економско-угоститељску школу, полиција је пронашла арсенал сакривеног оружија и муниције, сазнају „Новости“.

У дворишту породичне куће Горана Тодоровића (46) из Доње Ливадице, који је наоружан и са торбом пуном муниције и експлозива прошле седмице упао у Економско-угоститељску школу „Вук Караџић“ у Великој Плани, претећи да ће узети средњошколце за таоце, полиција је пронашла арсенал сакривеног оружја и муниције.

Током претреса куће, а потом и дворишта, контрадиверзиона јединица полиције је на више места пронашла сакривену муницију, делове оружја и војне опреме и експлозивних направа. Све ће бити послато на вештачење како би се утврдило порекло и убојитост.

Одакле Тодоривићу све ово оружје, остаје за сада мистерија, јер је његово саслушање у недељу морало да буде прекинуто, пошто му је позлило, а потом му је одређен притвор због могућег утицаја на сведоке, опасности понављања кривичног дела и узнемирења јавности.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала