Срећни празници на 33 језика од Спутњикове дигиталне јелке

Пратите насTelegramOdyssey
Дигитална јелка међународне информативне агенције и радија Спутњик са новогодишњим вестима из целог света постављена је на главном тргу у Москви (ГУМ).

Спутњик ове године обележава своју пету годишњицу, а иновативни уметнички објекат у ГУМ-у поклон је Московљанима и гостима престонице.

Шта је на новогодишњој трпези у Италији и Француској? Која је најпосећенија резиденција Деда Мраза у земљама ЗНД? Ко игра главну улогу у новогодишњој прослави у Камбоџи? Када су почели да позивају Деда Мраза у кућу у Совјетском Савезу? Ко је измислио божићне украсе? Посетиоци ГУМ-а ће моћи да прочитају одговоре на та и многа друга питања, али ће моћи да прочитају и најновије вести из целог света на траци са покретним текстом која ће кружити око јелке.

© Sputnik / Кирилл КаллиниковМеђународна информативна агенција и радио Спутњик, део медијске групе „Русија севодња“, извештава на 33 језика и темељно познаје празничну традицију свих земаља света.
Међународна информативна агенција и радио Спутњик, део медијске групе „Русија севодња“, извештава на 33 језика и темељно познаје празничну традицију свих земаља света.  - Sputnik Србија
1/10
Међународна информативна агенција и радио Спутњик, део медијске групе „Русија севодња“, извештава на 33 језика и темељно познаје празничну традицију свих земаља света.
© Sputnik / Kirill KalinnikovВести и честитке биће на више језика.
Вести и честитке биће на више језика.  - Sputnik Србија
2/10
Вести и честитке биће на више језика.
© Sputnik / Кирилл КаллиниковПосетиоци ГУМ-а и читаоци Спутњика и „РИА Новости“ могу да пошаљу своје новогодишње жеље на јелку.
Посетиоци ГУМ-а и читаоци Спутњика и „РИА Новости“ могу да пошаљу своје новогодишње жеље на јелку. - Sputnik Србија
3/10
Посетиоци ГУМ-а и читаоци Спутњика и „РИА Новости“ могу да пошаљу своје новогодишње жеље на јелку.
© Sputnik / Кирилл КаллиниковСпутњик „говори“ на 33 језика и наши дописници раде широм света. A туристи из различитих земаља долазе у центар Москве, где ће можда на нашој јелки пронаћи честитку на свом језику.
Спутњик „говори“ на 33 језика и наши дописници раде широм света. A туристи из различитих земаља долазе у центар Москве, где ће можда на нашој јелки пронаћи честитку на свом језику.  - Sputnik Србија
4/10
Спутњик „говори“ на 33 језика и наши дописници раде широм света. A туристи из различитих земаља долазе у центар Москве, где ће можда на нашој јелки пронаћи честитку на свом језику.
© Sputnik / Кирилл КаллиниковЈединствени иновативни уметнички објекат Спутњика део је пројекта „Новогодишње јелке у ГУМ-у на Црвеном тргу“, који се реализује већ 12. пут.
Јединствени иновативни уметнички објекат Спутњика део је пројекта „Новогодишње јелке у ГУМ-у на Црвеном тргу“, који се реализује већ 12. пут. - Sputnik Србија
5/10
Јединствени иновативни уметнички објекат Спутњика део је пројекта „Новогодишње јелке у ГУМ-у на Црвеном тргу“, који се реализује већ 12. пут.
© Sputnik / Kirill KalinnikovПрема традицији компаније, партнери главног тржног центра у земљи на скоро два месеца га претварају у бајковиту шуму.
Према традицији компаније, партнери главног тржног центра у земљи на скоро два месеца га претварају у бајковиту шуму.  - Sputnik Србија
6/10
Према традицији компаније, партнери главног тржног центра у земљи на скоро два месеца га претварају у бајковиту шуму.
© Sputnik / Kirill KalinnikovДигитална Спутњикова јелка у ГУМу
Дигитална Спутњикова јелка у ГУМу - Sputnik Србија
7/10
Дигитална Спутњикова јелка у ГУМу
© Sputnik / Kirill KalinnikovПосетиоци се могу прошетати том бајковитом шумом од 27. новембра до 19. јануара.
Посетиоци се могу прошетати том бајковитом шумом од 27. новембра до 19. јануара. - Sputnik Србија
8/10
Посетиоци се могу прошетати том бајковитом шумом од 27. новембра до 19. јануара.
© Sputnik / Kirill KalinnikovМИА „Русија севодња“ и Спутњик су информативни партнери ГУМ-Клизалишта, пројекта „Новогодишње јелке у ГУМ-у на Црвеном тргу“ и ГУМ-Изложбе.

МИА „Русија севодња“ и Спутњик су информативни партнери ГУМ-Клизалишта, пројекта „Новогодишње јелке у ГУМ-у на Црвеном тргу“ и ГУМ-Изложбе.

 - Sputnik Србија
9/10
МИА „Русија севодња“ и Спутњик су информативни партнери ГУМ-Клизалишта, пројекта „Новогодишње јелке у ГУМ-у на Црвеном тргу“ и ГУМ-Изложбе.

© Sputnik / Кирилл КаллиниковЈелкама, украсима и новогодишњем вашару се ипак највише радују најмлађи.
Јелкама, украсима и новогодишњем вашару се ипак највише радују најмлађи. - Sputnik Србија
10/10
Јелкама, украсима и новогодишњем вашару се ипак највише радују најмлађи.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала