Направиo програм за упознавање на којем је једини мушкарац он сам /видео/

© Фото : ПринтскринАрон Смит на апликацији Сингуларност
Арон Смит на апликацији Сингуларност - Sputnik Србија
Пратите нас
Један Американац прибегао је хумору услед своје узалудне потраге за девојком, тако што је изумео програм за упознавање на коме посетиоци немају много избора.

Арон Смит из Гринсбороа у Севернoј Каролини развио је програм за упознавање који укида било какву конкуренцију кандидата.

„Тајна Сингуларитета“, како се програм зове, јесте у томе да је његов творац, тридесетдвогодишњи радник који ради у техничкој подршци — једини човек доступан за повезивање.

Прелаз прстом преко екрана нуди разне Смитове фотографије, на којима се појављује како свира гитару, носи перику или држи симпатично штене у наручју.

„Користећи најновије анализе личности и технологије самоучења, ’Сингуларност‘ штеди безброј часова потрошених у претраживању упаривања са мном“, објашњава Смит у промотивном видео-снимку на свом каналу на Јутјубу.

Смит је рекао за „Си-нет“ да га је обесхрабрила узалудна потрага за везом и да је одлучио да ситуацију реши уз хумор.

„Тако сам створио ’Сингуларност‘ уз помоћ пријатеља програмера“, каже он.

Програм се не нуди у електронским продавницама, али је доступан у мобилној верзији на интернету.

За разлику од типичног бескрајног прегледања које нуде апликације за дружење, ова има једну страницу са Смитовим контакт подацима, што укључују електронску пошту и дугме које води до Смитовог налога на Фејсбуку.

Смит је рекао да је већ примио неколико захтева за пријатељство захваљујући својом програму, али да није престао да користи апликације за дружење. У исто време, он је више него вољан да изађе на састанак са неким са Сингуларности“.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала