Нови тренд: Колико су „ђаволове усне“ безазлене

CC0 / / Сензуална жена
Сензуална жена - Sputnik Србија
Пратите насTelegramOdyssey
На друштвеним мрежама све је више фотографија девојака чије усне имају необичан таласасти облик, под називом „усне патисон“ или „ђаволове усне“.

Пластични хирург Тигран Алексањан упозорава да процедура обликовања оваквих усана није сасвим безазлена.

View this post on Instagram

Бьюти тренд 2020 губы «осьминоги» В России возник новый тренд «губы осьминоги» или как их ещё называют «губы дьявола» из-за которого отчаянные модницы не просто увеличивают губы до колоссально больших размеров, а изменяют контур на подобии волны. Указанную форму презентовал скандальный косметолог Емельян Брауде, известный проведением косметологических процедур без медицинского образования. Об этом он объявил в своем закрытом аккаунте. ⠀ Как я узнала, этот эффект достигается при помощи введения препарата рядом с краем губы. Но самое главное, что меня поразило, ещё никто не знает , вернётся ли форма ваших губ в исходное положение после выведения препарата!!! ⠀ Лично мое мнение-это ужасно. Я не вижу смысла идти к врачу и выделывать себе такие «губёхи». Ну хочешь стать модницей - купи помаду и кисть, да нарисуй. Мода приходит и уходит, а то, что ты с собой делаешь ради популярности остаётся или исправляется за ⠀ деньги ( и не всегда корректно). ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ А как вы относитесь к новинкам бьюти индустрии? #губыосьминоги#губыдьявола#губыбантиком#косметологи#краснодар#makeup#емельянбрауде

A post shared by 𝓨𝓪𝓷𝓼𝓱𝓲𝓷𝓪 𝓔𝓵𝓮𝓷𝓪 (@___laddyvina___) on

„Желим да упозорим да то није процес након којег у сваком случају све може се врати на пређашње стање“, рекао је Алексањан и додао да се око филера, хијалуронске киселине и гела формира фиброзно ткиво које има улогу оквира чији је облик измењен.

Хирург је навео да процедура у целини није опасна, али да може да доведе до диспропорције лица. Сличне процедуре морају да се изводе искључиво на основу медицинских налаза, а никако као данак моди.

„Чини ми се да је то глупо. Људи не знају како да се испоље и не баве се својим интелектом. То је одсуство укуса. То је мода која ће брзо проћи“, нагласио је Алексањан.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала