Науранац кога је преко ноћи због Косова запратило 35 хиљада Срба: Да ли је ово превара?

© AP Photo / Jason OxenhamНауру застава
Науру застава - Sputnik Србија
Пратите нас
Науранац Аноу Дебао, који се ни крив ни дужан прославио на Инстаграму након што је његова земља повукла признање Косова, огласио се на Инстаграму и захвалио десетинама хиљада пратилаца из Србије.

Становник мале земље Науру посебно је истакао страницу „Негуј мо србски“ која је од њега направила првог инфлуенсера малене земље на Пацифику, тако што је покренула акцију да га запрати више људи него што острво има становника.


„Здраво, ја сам Аноу Дебао, ово је одговор мојим пратиоцима из Србије, којих је 40.000. Све је ово захваљујући страници ’негуј мо србски‘. Надам се да сам то добро изговорио јер баш не знам и не разумем ваш језик, али се надам да ћу наредних недеља и месеци научити више од вас. Опростите ми што сам каснио са одговорима на ваше лајкове, коментаре и поруке“, рекао је на Инстаграму Аноу покушавајући да на нашем језику изговори име странице која му је донела више од 40.000 пратилаца из наше земље.

Ануо је неко време био у шоку изненадном славом на интернету и открива шта му је све пролазило кроз главу.

„Део мене и даље верује да је ово јако компликована превара“, каже Аноу, али ипак не мисли да је то случај након што је ишчитао силне коментаре и преводио их са српског.

Подсетимо, Ивица Дачић, министар иностраних послова Србије, потврдио је за Спутњик да је Република Науру повукла признање Косова.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала