Дечака оборила ајкула док је сурфовао /видео/

© Фото : Јутјуб/WKMG News 6 ClickOrlandoДечака оборила ајкула
Дечака оборила ајкула - Sputnik Србија
Пратите нас
Деветогодишњи Чендлер Мур сурфовао је на Флориди са својим оцем, када га је нешто ударило и збацило са даске. Тек након доласка кући схватили су шта се догодило, преноси „Њујорк пост“.

У суботу 30. новембра Чендлер је на плажи Њу Смирна ловио таласе својом даском и изненада пао. Када су стигли кући, Чендлер и његов отац Шон прегледали су видео-снимак који је направила „ГоПро“ камера прикачена за предњи део даске. Није им било нимало пријатно кад су видели да је дечака оборила — ајкула.

Велика бела ајкула - Sputnik Србија
Као у хорор филму: Велика бела ајкула пресрела рониоца /видео/

„Ми нисмо ни знали да је то била ајкула док се нисмо вратили и видели шта је снимљено. Након његовог пада смо сурфовали још пола часа. Рекао ми је да је видео рибу и претпоставио сам да га је то уплашило“, каже дечаков отац.

Мур мисли да ајкула са којом се дете сударило припада врсти Carcharhinus melanopterus, која је врло мала и обично се среће у водама Њу Смирне.

Отац и син, који живе у Орланду, на овој плажи су често и возе 60 минута да би сурфовали у Њу Смирни — познатој као „престоница напада ајкула“, преноси „Нешенел џиографик“.

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала