Хитно евакуисана америчка војна база на Флориди

© AP Photo / Airman 1st Class Zoe M. Wockenfuss/U.S. Air ForcПрипадници америчке војске у војној бази Форт Нокс спремају се да крену у Операцију Верни патриота. Трампова администрација најавила је да ће послати неких пет хиљада војника на границу са Мексиком како би спречили мигрантски караван да уђе у САД.
Припадници америчке војске у војној бази Форт Нокс спремају се да крену у Операцију Верни патриота. Трампова администрација најавила је да ће послати неких пет хиљада војника на границу са Мексиком како би спречили мигрантски караван да уђе у САД. - Sputnik Србија
Пратите нас
База војске САД на Флориди евакуисана је због претње бомбом.

Према саопштењу америчке војске, претња бомбом је пријављена у бази Патрик. Цео простор базе је затим хитно евакуисан. Локалне власти су покренуле истрагу о инциденту. Више детаља није саопштено.

Ово је други инцидент у базама на Флориди данас. Подсетимо, у војној бази Пенсакола на Флориди (САД) раније данас је дошло до пуцњаве. Погинуле су најмање две особе, а осим њих, убијен је и нападач. О нападу је обавештен и председник САД Доналд Трамп.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала