У хотелу „Краун плаза“ рањен познати црногорски бизнисмен док је био у друштву с владиком Јоаникијем

© YouTube/TVKopernikus Миодраг Дака Давидовић
 Миодраг Дака Давидовић - Sputnik Србија
Пратите нас
У пуцњави у београдском хотелу „Краун плаза“ рањен је познати црногорски бизнисмен Миодраг Дака Давидовић, јављају „Новости“.

Према изворима Новости, на власника никшићког „Нексана“, који је познат као противник режима у Подгорици и велики ктитор СПЦ, непознати нападач вечерас је испалио хитац у лобију хотела „Краун плаза“.

Према незваничним информацијама „Новости“, на Давидовића je највероватније пуцано из снајпера. Извори листа преносе да је на Новом Београду пронађен запаљен аутомобил „рено“ у којем се налазила снајперска пушка.

Давидовић је био у друштву владике будимљанско-никшићког Јоаникија.

Како су својевремено писали медији у Црној Гори, Давидовић је претходних година био заинтересован за јавно бављење политиком. Када је продао бензинску пумпу у Никшићу планирао је да се повуче из што више послова које је започео у Црној Гори.

У власништву Давидовићеве компаније „Нексан“ био је и будвански хотел „Адмирал“, који је у запуштеном стању пре две године купила од руске „Метропол групе“.

Како пише „Инвеститор.ме“, иако слови за опозиционара, Давидовић се више пута налазио „при руци“ црногорским властима тако што је „улетао“ у управљање „Железаром Никшић“, посрнулим гигантом у којем је некада радио. Давидовић се својевремено интересовао и за преузимање „Дуванског комбината“ у Подгорици, али до тога није дошло.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала