Кремљ: Путин и Зеленски се не слажу у многим питањима

© SPUTNIKПредседници Украјине, Француске и Русије, Владимир Зеленски, Емануел Макрон и Владимир Путин на почетку састанка у "нормандијском формату" у Паризу
Председници Украјине, Француске и Русије, Владимир Зеленски, Емануел Макрон и Владимир Путин на почетку састанка у нормандијском формату у Паризу - Sputnik Србија
Пратите нас
Председници Русије и Украјине, Владимир Путин и Владимир Зеленски, далеко су од договора у бројним питањима, изјавио је портпарол Кремља Дмитриј Песков.
„Путин и Зеленски су почели да разговарају, али далеко су од договора у многим питањима. Они, наравно, користе и различиту терминологију“, објаснио је Песков за телевизију „Први канал“.

„Мислим да су разговарали у четири ока 10-15 минута... Не тако кратко. Затим их је прекинуо председник Француске (Емануел) Макрон, који је инсистирао на наставку рада у ’нормандијском формату‘“, испричао је Песков детаље са билатералног састанка.

Лидери Русије и Украјине састали су се 9. децембра у Паризу на маргинама самита „Нормандијске четворке“ о решавању ситуације у Донбасу.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала