Мистерија на Гугл мапи: Гигантска структура поново уочена на Антарктику /видео/

© Фото : Јутјуб/thirdphaseofmoonЏиновска рупа на Антарктику
Џиновска рупа на Антарктику - Sputnik Србија
Пратите нас
Огромна мистериозна рупа на удаљеном острву на Антарктику поново је примећена на Гугл мапама, што је покренуло велике расправе, а љубитељи теорија завере добили су нову тему за размишљање...

На каналу „thirdphaseofmoon“ на Јутјубу објављен је видео-снимак на ком се види структура која изгледа као џиновска пећина. Два детаља су посебно занимљива посетиоцима канала: порекло рупе и њена импресивна величина. Рупа је висока чак 83 метра, а широка 73 метра!

Они сматрају да би у ову пећину потенцијално могло да стане „на стотине, ако не и на хиљаде људи“.

Необична структура која води до улаза личи на степениште. То је довољно велико да свемирске летелице, или чак средства наше војске могу да приступе овом улазу, рекао је Брет Казинс, оснивач тог канала на најпопуларнијој видео-платформи.

Посетиоци канала још додају да би џиновска структура могла бити скровиште за владин пројекат који је скривен од јавности, односно тајна база америчке војске.

Иначе, користећи Гугл мапу, Блејк и Брет Казинс објавили су 2007. године снимак на коме се такође види загонетна рупа, која је неколико месеци касније нестала.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала