Милачић ноћи испред Скупштине: Сјутра ће дигнути руке не увис, него на Светог Василија Острошког!

© Фото : facebook.com/markomilacicМарко Милачић
Марко Милачић - Sputnik Србија
Пратите нас
Предсједник Праве Црне Горе Марко Милачић позвао је грађане и вјернике да сјутра ујутру у што већем броју дођу испред Скупштине Црне Горе, како би „очи у очи посрамили“ посланике који ће сјутра гласати за усвајање закона о слободи вјероисповијести. Он је најавио да ће заједно са екипом Праве Црне Горе провести ноћ испред Скупштине.

„Сјутра ујутру ће бити један од најсрамнијих дана у новијој историји Црне Горе. Режим Мила Ђукановића планира да донесе антиправославни, антицрногорски, антисрпски и антидржавни закон, не о слободи вјероисповијести, већ о нечему што је потпуна супротност слободе.“

„Кренули су да отимају оно што су наше светиње и посланици ДПС-а ће сјутра дигнути руке не увис, већ ће дигнути руку на Светог Василија Острошког. Ми из Праве ЦГ смо овдје вечерас да бисмо рекли да не пристајемо на окупацију наших цркава, наше канонске Српске православне цркве и да позовемо људе да сјутра ујутру у 7 сати дођу, да не буду у кућама и парламенту, јер се црква и наша светиња не брани ни код куће ни у парламенту, већ на улици, онако како доликује том срамном нападу“, додао је Милачић.

Он је такође позвао и колеге из опозиције да сјутра ујутру дођу како би били скупа са народом.

„Не постоји оправдање и алиби за недолазак овдје сјутра, јер све наше велике окупације, признање Косова и угуравање у НАТО, све је то мало у односу на ово што нам сјутра планирају“, поручио је Милачић.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала