МУП трага за овим човеком: Да ли је овај случај повезан са нестанком 12-годишње Монике?

© MUP Republike SrbijeНинослав Јовановић, звани Малчански берберин
Нинослав Јовановић, звани Малчански берберин - Sputnik Србија
Пратите нас
Припадници Министарства унутрашњих послова интензивно трагају за мушкарцем са фотографије, због сумње да је на територији Ниша извршио кривично дело отмице. Он је последњи пут виђен у околини Књажевца, наведено је у саопштењу МУП-а које је прослеђено медијима.

Полиција позива грађане који препознају мушкарца са фотографије, а имају било какве информације о његовом кретању или које би биле од помоћи — да се јаве на бројеве телефона 192 и 018/522-982.

Иако се у саопштењу полиције не наводи о којој отмици је реч, медији су навели да је случај мушкарца ког тражи МУП повезан са нестанком дванаестогодишње Монике Каримановић, којој се губи сваки траг пре шест дана.

Нинослав Јовановић је последњи пут био ухапшен под сумњом да је преко апликације „Месинџер“ слао поруке већем броју женских особа. Порукама их је прогањао, тражећи да му доставе своју исечену косу или да их шиша у замену за новчану надокнаду.

Он се теретио за кривична дела искоришћавање рачунарске мреже или комуникације другим техничким средствима за извршење кривичних дела против полне слободе према малолетном лицу, као и више кривичних дела прогањања. Неколико месеци је провео у притвору, након чега је пуштен на слободу.

© MUP Republike SrbijeНинослав Јовановић, звани Малчански берберин
МУП трага за овим човеком: Да ли је овај случај повезан са нестанком 12-годишње Монике? - Sputnik Србија
Нинослав Јовановић, звани Малчански берберин

Јовановић је раније био осуђен на 12 година затвора, јер је једну 12-годишњу девојчицу ошишао и силовао. Казну је одслужио.

Медији већ данима спекулишу да је „малчански берберин“, како је назван, нестао отприлике када и Моника Каримановић из Брзог Брода крај Ниша. Она је рано ујутру кренула у школу и од тада јој се губи сваки траг.

У потрагу за њом укључена је и Жандармерија, као и мештани који су се самоорганизовали и покушавају да пронађу дванаестогодишњу девојчицу.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала