Нови притисак на Србе: Вођа „Ноћних вукова Црна Гора“ позван у полицију

© Фејсбук / Ноћни вуковиВукоман Булатовић
Вукоман Булатовић - Sputnik Србија
Пратите нас
Вођа Мотористичког клуба „Ноћни вукови Црна Гора“ Вукоман Булатовић позван је на информативни разговор у станицу полиције у Подгорици, што представља наставак притиска на Србе у Црној Гори и вернике Митрополије црногорско-приморске.

Портал ИН4С је позвао Булатовића да провери ову информацију, а вођа „Ноћних вукова Црна Гора“ је потврдио да је она тачна.

Булатовић је казао да га је полиција позвала на информативни разговор, поводом дешавања у Црној Гори која су изазвана усвајањем такозваног Закона о слободи вероисповести.

Он је истакао да су „Ноћни вукови“ организација која се не бави дневном политиком, нити их она занима, али су привржени Митрополији црногорско-приморској.

„Позив на информативни разговор доживљавам као још један притисак на припаднике српског народа у Црној Гори, као и на вернике Српске православне цркве, који имају утицај на народ“, казао је Булатовић.

Он је додао да има довољно година и искуства, те да га никаква упозорења и позиви на информативне разговоре не могу поколебати у његовим уверењима.

Припадници „Ноћних вукова“ у Црној Гори и раније су били мета полицијског притиска. Подсећамо да су Булатовић и још тројица „ноћних вукова“ у октобру прошле године приведени у полицијску станицу на Цетињу, само зато што су, на позив Митрополије црногорско-приморске, били у пратњи патријарха Антиохије и целог Истока Јована X и српског патријарха Иринеја.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала