Милачић: На рођендан Василија Острошког Ђукановић потписао закон о отимању цркве Василија Острошког

© Фејсбук / Марко МилачићПодсећање Марка Милачића на симболику потписивања Закона о слободи вероисповести
Подсећање Марка Милачића на симболику потписивања Закона о слободи вероисповести - Sputnik Србија
Пратите нас
Лидер Праве Црне Горе Марко Милачић скренуо је пажњу на чињеницу коју је мало ко приметио: председник Црне Горе Мило Ђукановић потписао је спорни Закон о слободи вероисповести ни мање ни више него на рођендан Светог Василија Острошког!

„Мало ко је приметио чињеницу: Ђукановић је потписао Закон којим се Цркви и Светом Василију Острошком отима имовина баш данас, на рођендан Светом Василију Острошком! Мислите да је то случајно? Није, нити може бити: зато је и потписао у суботу, на нерадни дан! Замислите тај ниво изопачености, безобразлука и пљувања по сопственом народу и свецу. Замислите то дно. То зло. Тако Зло честита рођендан Добру“, написао је Милачић на свом профилу на Фејсбуку.

Милачић је Ђукановића оптужио да је највећи издајник Црне Горе, који је себе управо „одвезао од свега црногорског“.

„Данас сте потписали свој морални крај, целом свету показали да сте човек без скрупула, да сте баш ви оставина коју су Светом Василију Острошком оставиле Османлије, да чучи и да се у каснијим вековима повампири, да носи њихову савест и да у њихово име, за њих опет убија православну душу“, наводи Милачић.

„А ми?“, пита се Милачић.

„Одбранили смо Острог, нашу духовну кућу, од много горих издајника и нападача кроз векове, одбранићемо Острог и од вас и од ваших. Свети чудотворче, ванвремени: Срећан рођендан! Срећан нам рођендан!“, стоји у саопштењу лидера Праве Црне Горе.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала