Таксиста препознао Моникиног отмичара: Малчански берберин дуго вребао девојчицу

© МУП Републике СрбијеНинослав Јовановић звани Малчански берберин
Нинослав Јовановић звани Малчански берберин - Sputnik Србија
Пратите нас
Након што је објављена најновија фотографија „Малчанског берберина“ Нинослава Јовановића, који је осумњичен за отмицу девојчице Монике Каримановић, многи су га препознали.

Тако је, како пишу „Новости“, један нишки таксиста препричао полицији своје искуство с њим. Све је јасније да Нинослав Јовановић није насумично изабрао Монику већ да је посматрао и само вребао повољан тренутак.

„Када је објављена последња фотографија овог монструма, неки таксиста га препознао. Каже да га је пре месец дана довезао овде у Суви До, до једног крста, и да тај манијак чак није ни хтео да му плати возњу. Таксиста се ту свађао са њим али је дигао руке и отишао не наплативши“, препричава нам једна мештанка Сувог Дола.

У околини овог насеља Јовановић у викендици своје рођаке силовао своју прву жртву 1996. године.

Инцидент са таксистом се догодио 14. децембра, а Монику је отео 20. децембра. Тај крст је иначе раскрсница одакле један пут води ка викендицама.

Како преноси „Блиц“, позивајући се на изворе блиске истрази, у близини једне од кућа у којој је утврђено да је протеклих дана боравио отмичар Монике Каримановић Нинослав Јовановић, познатији као Малчански берберин, пронађени су нови трагови.

Према овим наводима, пронађени ду одевни предмети за које се сумња да је Малчански берберин купио за девојчицу и да су му испале приликом бекства.

Потрази за девојчицом прикључили су се БИА и Војска Србије.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала