Вучић о споту СНС: Испао сам као тупаво глуматало

© Instagram / avucic Спот СНС са председником
Спот СНС са председником - Sputnik Србија
Пратите нас
Српска напредна странка објавила је новогодишњи спот у ком се појављује и њен председник Александар Вучић, који поручује да је Србија „велика, паметна и јака породица, која је увек спремна да гледа у будућност“.

Председник је спот објавио на инстаграм профилу и уз њега је грађанима пожелео срећне празнике.

„Ја се не разумем у новогодишње честитке, терали су ме да снимам неки спот, па сам испао као глуматало неко тупаво у свему томе, тако да... Али су одлучили да емитују. Кажу, да виде људи да сам нормалан, да умем да честитам Нову годину, ваљда људи мисле да сам ненормалан ако не честитам Нову годину. Шта да радим“, рекао је председник Србије Александар Вучић.

A post shared by Александар Вучић (@avucic) on

Радња спота се одвија у дневној соби у којој су млади људи који гледају утакмицу и причају о чудима.

У свом разговору они сумирају резултате које је Србија постигла у 2019. години и прижељкују да се у последњем тренутку деси чудо и њихов тим победи, а онда се у споту појављује Вучић.

Један од младића убеђује остале да чуда јесу могућа, наводећи како су плате у рекордном року постале веће, како је Србија створила чврсте везе са светом, а дошло је и до развоја инфраструктуре и ИТ индустрије. Други младић му одговара речима да се велике ствари јесу десиле, али да би чудо било да им Александар Вучић сада донесе чај, на шта се председник појављује са послужавником на коме се налазе шољице и чајник.

„У Србији су се догодиле велике ствари, али до њих нисмо дошли тек тако и тај успех је резултат напорног и тешког рада и вере у снагу српског народа. И данас, у празничној атмосфери, добро је да се подсетимо да је Србија једна велика, паметна и јака породица, која је увек спремна да гледа у будућност, јер само тако та мала чуда наставиће да се дешавају“, рекао је Вучић у споту.

На питање да ли то значи да Деда Мраз не постоји, одговара да је то „веома поверљива информација“.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала