Велики троугласти НЛО лебдео изнад Њујорка /видео/

Пратите нас
У Њујорку су учестале пријаве грађана који тврде да су видели НЛО, а веб сајт који прикупља извештаје сведока тврди да је у том региону прошле године било 65 таквих пријава, од необичних светала на небу и великих троугластих облика, па до застрашујућих бића.

Један корисник Јутјуба поставио је видео снимак за који верује да приказује НЛО — троугласти објекат који лебди на небу изнад града у западном делу Њујорка.

С обзиром на висину на којој се налази, тај објекат је наводно био огроман, а особа која је снимила видео тврди да је, пре него што је почео снимање, из НЛО избачен црвени, округли објекат.

Тешко је проценити да ли је снимак који је 28. децембра постављен на јутјуб налогу „Приче оданде“ заиста оригиналан.

Како се наводи, на том налогу се могу видети бројни интригантни и загонетни видео клипови, али и подвале.

Посматрајући снимке експерти за неидентификоване летеће објекте могли би да кажу да је тешко утврдити да је тај чудан објект у ствари беспилотна летелица или сателит.

Судећи према исказима сведока на друштвеним мрежама и информацијама које нуди веб страница Националног центра за извештавање о НЛО, у протеклој години је примећен знатан пораст „виђања“ НЛО-а.

Међутим, критичари кажу да су данас дронови уобичајена појава, а било је и више лансирања сателита повезаних са пројектом „Спејс икс старлинк“.

Ипак, америчка морнарица је у последње време отворенија по питању онога што се назива „неидентификовани ваздушни феномен“, пошто су ове године доступни снимци из борбених авиона на којима се виде високо напредне летелице, којима управљају непознати пилоти.

Летелица приказана у клиповима делује невероватно и наизглед немогуће на нашем садашњем нивоу технологије — убрзава до невероватних брзина, а затим се нагло зауставља.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала