Вучић честитао грађанима Божић, а посебно епископима српске цркве у Црној Гори

© PREDSEDNISTVO SRBIJEАлександар Вучић
Александар Вучић - Sputnik Србија
Пратите нас
Председник Србије Александар Вучић честитао је данас Божић српском патријарху Иринеју, свештенству Српске православне цркве и верницима.

„Ваша Светости, нека овај Божић донесе Вама лично, монаштву, свештенству и свим верницима Српске православне цркве свако добро и благослов. Нека нам овај свети празник Христовог рођења донесе мудрост и истрајност, како бисмо учврстили непролазне моралне и духовне вредности које уједињују људе и које отварају наша срца за свако добро дело“, навео је Вучић.

Желимо да нам радосни празник рођења Богомладенца, истакао је он, да снагу да победимо сва искушења у миру и достојанству.

„Посебно ове године желим да честитам Бадњи дан и наступајући Божић епископима српске цркве у Црној Гори и верујућем српском народу у Црној Гори, који најрадосније празнике дочекује са стрепњом и забринутошћу због тешких прилика у којима се налази“, нагласио је председник Србије.

„Молимо се Господу да нам подари веру да заједнички можемо да створимо бољи и срећнији живот за све нас и нашу децу, да нам дарује братске љубави како бисмо што више учврстили темеље наше државе, у којој ће сви људи добре воље моћи да живе у миру и благостању, и да нам ојача наду да ћемо сваки Божић све радосније дочекивати уз свевремени поздрав — Мир Божији, Христос се роди! Ваистину се роди“, навео је Вучић у Божићној честитки.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала