Бугарски министар — мета подсмеха на друштвеним мрежама

CC BY 2.0 / EU2017EE Estonian Presidency / Arno Mikkor / Министар одбране Бугарске Красимир Каракачанов
Министар одбране Бугарске Красимир Каракачанов - Sputnik Србија
Пратите нас
Министар одбране Бугарске Красимир Каракачанов прокоментарисао је низ „мимова“ у којима су га корисници интернета приказали са пакетом из супермаркета „Била“.

Претходно су министар Каракачанов и премијер Бојко Борисов посетили Египат, где су се састали са председником Абделом Фатахом ел Сисијем и присуствовали отварању морнаричке базе. Неки корисници интернета зачудили су се зашто Каракачанов није обукао одело, већ мајицу и маскирне панталоне.

„Алена (Светлана Тилкова-Алена — бугарски астролог) је својевремено рекла да само човек обучен као извиђач може наше трупе да уведе у ред“, написао је један корисник.

Као одговор на то, министар је изјавио да се увек тако облачи када посећује различите војне вежбе.

„То је одећа у коју идем на војне вежбе. Панталоне и кошуља којој могу да се заврну рукави. Кошуља, јер је тамо (у Египту) 25 степени, за разлику од Бугарске“, објаснио је министар на телевизији бТВ.

Каракачанов је такође прокоментарисао и „мим“ на ком је приказан са кесом из супермаркета „Била“. Он је истакао да се такав снимак са кесом већ појављивао када је ишао у посету Вашингтону. Тада су му корисници интернета уместо кофера у руке ставили кесу са намирницама.

„Веома ми је драго што се на друштвеним мрежама толико брину због тога. Само вас молим да не правите монтажу, јер је већ направљена када сам излазио из авиона у Вашингтону, као да се спуштам са кесом једног познатог ланца супермаркета... Схватам то као шалу“, рекао је Каракачанов.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала