Вучић честитао Мишустину: За наставак пријатељских односа

© Tanjug / RADE PRELICАлександар Вучић
Александар Вучић  - Sputnik Србија
Пратите нас
Председник Србије Александар Вучић упутио је честитку новом председнику Владе Руске Федерације Михаилу Мишустину и изразио уверење да ће две земље наставити развој вишевековних пријатељских односа.

Вучић је истакао да је Србија захвална Русији за активну подршку нашим државним и националним интересима, посебно у Уједињеним нацијама и другим међународним организацијама у којима, како је напоменуо, Србија штити свој територијални интегритет и суверенитет, као и своју независност и слободарску традицију.

„Уверен сам да ће Вам указано поверење дати снажну вољу да радите одлучно и посвећено, на добробит Ваше земље и братског руског народа. Уверен сам да ћемо заједничким радом да наставимо развој вишевековних пријатељских односа Србије и Русије, као и српског и руског народа, које красе нераскидива блискост и међусобно разумевање и поштовање“, навео је председник Вучић у честитки, саопштила је прес-служба председника.

© Sputnik / Илья Питалев / Уђи у базу фотографијаНови председник Владе Руске Федерације Михаил Мишустин
Вучић честитао Мишустину: За наставак пријатељских односа - Sputnik Србија
Нови председник Владе Руске Федерације Михаил Мишустин

Он је Мишустину пожелео много успеха у одговорном послу, као и добро здравље и срећу у личном животу, и упутио изразе дубоког уважавања.

Председник Србије је упутио и писмо досадашњем председнику Владе Руске Федерације Дмитрију Медведеву, у којем му захваљује на дугогодишњој коректној сарадњи коју је имао као председник Владе и као председник Републике.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала