Раул Браво демантовао да је наручио убиство Ковачевића

© AP Photo / DARKO VOJINOVICДарко Ковачевић
Дарко Ковачевић - Sputnik Србија
Пратите нас
Некадашњи фудбалер Реала и Олимпијакоса Раул Браво демантовао је наводе да је он наручио убиство некадашњег саиграча, српског фудбалера Дарка Ковачевића.

Дарко Ковачевић је 7. јануара упуцан испред свог дома у Глифади, летовалишту код Атине, након чега су се појавиле информације да је атентат на некадашњег српског фудбалера наручио Раул Браво.

Ковачевићев саиграч из редова Олимпијакоса је у интервјуу за шпанску „Марку“ демантовао тврдње српских медија о умешаности у покушај убиства.

Браво је изјавио да га писање таблоида не погађа директно, колико га погађа чињеница да је све то велики шок за његову породицу. Знао је да ће се Ковачевић насмејати кад види наводе о његовој умешаности, али му замера што му је требало два дана да га назове.

„Дарко ме је назвао и након разговора смо схватили да је оно што се прича потпуна лудост. Били смо цимери и имали веома добар однос. Никада се нисмо сукобљавали. Нетфликс не би успео у филму овакву причу да сложи“, закључио је Шпанац.

Шпанац је за „Марку“ коментарисао напад на Ковачевића у Атини:

„Није у проблемима, ни сам не знам шта се дешава. Зарадио је много новца играјући фудбал, рекао сам му да буде миран. Познајући Дарка, мислим да је то био покушај пљачке. Не могу да замислим да неко жели да га убије. Људи ме питају зашто не тужим медиј који је објавио да сам умешан у покушај убиства, али то не би донело ништа добро. Не треба ја да чистим своје име, људи који ме знају — знају ко сам и какав сам. Моја савест је мирна, забављам се играјући фудбал и живим здрав живот“, поручио је Браво.

Ковачевић је некадашњи репрезентативац Србије и Црне Горе, као и фудбалер Пролетера, Црвене звезде, Шефилда, Јувентуса, Лација, Сосиједада и Олимпијакоса.

До прошле године је био спортски директор Фудбалског савеза Србије, а пре тога се налазио на позицији спортског директора Олимпијакоса.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала