Ђоковић на импресиван начин стигао до четвртфинала Аустралијан опена

© REUTERS / CIRO DE LUCAСрпски тенисер Новак Ђоковић након победе над Шпанцем Рафаелом Надалом у финалу АТП купа у Сиднеју
Српски тенисер Новак Ђоковић након победе над Шпанцем Рафаелом Надалом у финалу АТП купа у Сиднеју - Sputnik Србија
Пратите нас
Ђоковић је без имало проблема решио најтежи досадашњи тест у Мелбурну — рутински је победио Дијега Шварцмана са 6:3, 6:4, 6:4.

Ноле је за нешто више од два сата игре и четврти пут у низу надиграо Аргентинца у међусобним дуелима, преноси Б92.

Одиграо је скоро па савршен меч на „Род Лејвер арени“. Доминирао је од првог поена, допустивши Аргентинцу само један брејк и то у тренутку када је имао два брејка предности.

Шварцман ни у једном тренутку није био чак ни у егалу у борби за Ђоковићем, који је перфектно погађао винере и био изузетно сигуран на свој сервис.

​Ђоковић је направио 31 неизнуђену грешку, али је имао 20 винера више од ривала којем је дозволио само три брејк прилике у целом мечу, а Аргентинац у претходна три дуела није био изгубио ниједан сет.

„Дијего је играо квалитетно, није изгубио сет у прве три рунде. Знао сам да ако му дам времена може да буде опасан јер је један од најбржих играча на Туру. Тако сам морао да ’миксујем‘, да га ’навучем‘ на мрежу слајсом и слично“, кратко је прокоментарисао меч Ђоковић.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала