Више од 1,5 милиона људи тражи да Брајантова силуета постане нови лого НБА лиге

© Sputnik / Алексей Филиппов / Уђи у базу фотографијаКоби Брајант
Коби Брајант - Sputnik Србија
Пратите нас
Петиција за промену НБА логотипа у знак сећања на Коби Брајанта већ је сакупила преко 1,6 милиона потписа. Остаје да се види да ли ће спортска организација прихватити овај захтев или не.

Док људи широм света одају почаст кошаркашкој легенди Кобију Брајанту, који је 26. јануара погинуо заједно са ћерком и још седам људи у хеликоптерској несрећи, значајан број фанова сада покушава да убеди амерички Национални кошаркашки савез да промени свој лого.

Нова петиција која је недавно креирана на сајту change.org сада позива НБА лигу да Кобија „учини бесмртним заувек“ променом логотипа, а бројни корисници друштвених мрежа понављају позив да се то уради.

​До тренутка писања овог чланка петиција је већ прикупила преко 1,6 милиона потписа, а следећи таргет је 3 милиона потписа.

Нешто раније ове недеље је градоначелник италијанског града Ређо Емилија најавио да ће један од тамошњих тргова добити име у част Кобија.

18 пута учесник НБА олстара, петоструки НБА и двоструки олимпијски шампион, Коби Брајант је погинуо заједно са својом ћерком и још седам људи у хеликоптерској несрећи у Калабасасу у Калифорнији 26. јануара.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала