Вучић: Волим да једем, што се и види на мени

© Tanjug / DRAGAN KUJUNDZICАлександар Вучић
Александар Вучић - Sputnik Србија
Пратите нас
За председника Србије Александра Вучића, који је одговарао на питања грађана која је добио преко свог званичног налога Фејсбука, стигло је скоро 4.000 питања. Председник Србије је говорио о важним политичким темамa, али и о свом приватном животу.

„Драги народе, људи у Србији и ван Србије, хвала вам на постављеним питањима. Скоро 4.000 питања је стигло, трудићемо се да одговоримо на њих у најкраћем могућем року“, навео је Вучић на званичном налогу на Инстаграму.

Поред одговора на питања о важним политичким темама, Вучић је одговарао и на лична питања.

О својој деци

„Данило има већ 22 године, Милица ускоро пуни 18, и она ће први пут имати могућност да гласа, а Вукан има нешто више од 2,5 године. Данило ради. Колико сам бринуо раније, сада сам срећан и поносан што ради, и то не лак посао, али и што живи као и сви други обични грађани и што је постао поштен радник“, рекао је Вучић.

Милица је, додао је председник, веома успешна и завршава средњу школу, и да он не зна где ће даље да се школује.

„Волео бих да иде на студије овде. Не знам шта ће да одабере. Знам да је занимају међународни односи, дипломатија, а на другој страни унутрашњи дизајн. Шта ће да изабере, видећемо. Врло је успешна и верујем у њу много“, казао је он.

Што се Вукана тиче, каже, он је благородно дете и увек насмејан и весео.

„Пошто сам ја увек намргођен и намрштен, он унесе радост у наш живот“, рекао је он.

О својој исхрани

„Волим да једем, што се и види на мени. Волим пасуљ, волим грашак. Волим када ми мајка спреми лигње за славу. Волим кнедле са шљивама“, рекао је председник Србије.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала