Милачић: Зашто се Мило зноји /видео/

© Sputnik / Радоје ПантовићМарко Милачић, председник Праве Црне Горе на прослави рођендана Спутњика Србија у вили „Јелена“
Марко Милачић, председник Праве Црне Горе на прослави рођендана Спутњика Србија у вили „Јелена“ - Sputnik Србија
Пратите нас
Редовни избори су у октобру. Ако се не деси нешто пре тога, мислим да Ђукановић нема никакве шансе на тим изборима, чак ни на изборима које он традиционално контролише. Нема, зато што је ово нешто што је дубоко зашло и у његово бирачко тело, и то је оно што њега највише нервира, оно због чега се зноји, због чега је нервозан и у паници.

То за Спутњик каже председник Праве Црне Горе Марко Милачић, који убрзо очекује стварну победу Црне Горе, иако је она већ остварена у смислу духовности и слободе.

Према Милачићевом мишљењу, свака власт пада прво симболички, а потом и формално политички, а та победа ће бити остварена врло брзо.

„Оно што је на улицама Црне Горе данас је много већа слобода него на улицама многих формално слободних земаља. Није Мило у паници што сам ја на улици, он то очекује — он је у паници зато што су његови људи на улици, зато што условно речено његов полицајац носи крст у Бару. Он је нервозан зато што је учитељица у његовој школи дала задатак ђацима да сликају тробојке“, сматра Милачић.

Мило је у паници и зноји се због народа

Гост Спутњикове прославе петогодишњице рада у Србији рекао је да литије стварају величанствену слику не само у Црној Гори и да оне не ослобађају само ову земљу, већ представљају ослободилачки православни покрет на нивоу читавог православља.

© Sputnik / Радоје ПантовићПрема речима лидера Праве Црне Горе, победа у овој земљи је већ постигнута
Милачић: Зашто се Мило зноји /видео/ - Sputnik Србија
Према речима лидера Праве Црне Горе, победа у овој земљи је већ постигнута
„Зашто имамо литије у скоро свим градовима региона? Зашто имамо литије и молебане од Кливленда до Аделејда, од Норвешке и Шведске до југа планете? Због тога што су сви ти људи схватили да је то нешто што се њих најдубље тиче. Зато што је то њихова светиња и њихова црква. Острог није само наш. Острог је свеправославни и свесрпски. Људи су то на прави начин схватили и осетили у дубини своје душе и зато сада као печурке слободе расту ови покрети широм света“, истакао је Милачић.

Милачић је казао да иако је победа већ постигнута литијама, не треба да се лежи на ловорикама те симболичке слободе, већ да се ствар на величанствен начин изнесе до краја и развласти атлантистичка власт у Црној Гори.

НАТО све аминује

Према речима лидера Праве Црне Горе, све што се дешава у овој земљи не би било могуће без амина, директиве и надгледања, па и вођења тог процеса од стране НАТО-а, који, као и свуда у свету, у Црној Гори ради на, у првом реду, политичкој, а онда и оној важнијој — духовној окупацији.

„И управо због тога НАТО планери са својим домаћим марионетама у овом тренутку раде на том пројекту. А кључна брана томе су српски народ и Српска православна црква око које је окупљен српски народ у Црној Гори. И врло је јасно да они за мету имају управо тај последњи чврсти бедем слободе у Црној Гори“, сматра Милачић.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала