Збербанка има нове премијум услуге за кориснике кредитних картица "Мастеркард Голд" и "Бизнис Чарџ"

© Фото : Збербанка"Збербанка" и "Мастеркард"
Збербанка и Мастеркард  - Sputnik Србија
Пратите нас
Збербанка Србија је у сарадњи с компанијом Мастеркард лансирала нове, премијум услуге, за све кориснике Мастеркард Голд и Бизнис Чарџ кредитних картица - Лаунџки и Боинго вајфај.

Лаунџки омогућава приступ на више од 1.100 пословних салона у оквиру највећих светских аеродрома, док услуга Боинго вајфај нуди могућност корисницима да широм света буду конектовани у сваком тренутку.

То у пракси значи покривеност на више од милион хот-спот места широм света.

Нове услуге представљене су јуче, а гости на догађају имали су, захваљујући сценографији, утисак да су у авиону.

Поред бординг карти, стјуардеса, па чак и чекирања, путници на овом „лету“ имали су прилику да се упознају са свим новитетима Збербанке и компаније Мастеркард, али и да се сами опробају у симулацији летења.

Збербанк је прва банка на тржишту Србије која ће понудити услугу Лаунџки и Боинго вајфај корисницима Мастеркард Голд и Бизнис Чарџ кредитних картица“, истакла је Маријана Василеску, председница Извршног одбора банке.

Како наводе у Збербанци, база корисника Мастеркард Голд картице повећана је током прошле године за чак 70 одсто у односу на 2018.

Подаци, такоће, показују да више од 30 одсто клијената користи ове две картице приликом плаћања у иностранству, док је једна од најзаступљенијих категорија баш куповина авио карата.

Директорка за тржишта Србије, Црне Горе и Босне и Херцеговине у компанији Мастеркард Јелена Ристић каже да Збербанка овим кораком показује јасну визију и познавање овог сегмента клијената.

„Премијум и бизнис клијенти Збербанке, који често путују послом или приватно и желе да откривају нови свет различитих понуда и доживе непроцењива искуства, сада то могу да чине много једноставније и уз врхунску подршку коју Лаунџки и Боинго вајфај услуге нуде“, рекла је она.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала