Амерички хеликоптер у реклами „уништава" руске тенкове „армата" /видео/

© Фото : Bell HelicoptersХеликоптер Bell 360 Invictus
Хеликоптер  Bell 360 Invictus - Sputnik Србија
Пратите нас
Амерички произвођач хеликоптера „Бел“ објавио је на свом Јутјуб каналу анимирани рекламни видео, у коме је приказано како модел америчке летелице „360 инвиктус“ „уништава“ перспективне руске тенкове на платформи „армата“.

На промотивном видеу амерички хеликоптери нападају противничку пешадију и оклопна возила. у почетку ротокоптери „уништавају“ четири тенка, који су веома слични руским тенковима Т-14 „армата“, а након тога из топова и ненавођених ракета гађају тешко борбено возило пешадије, која подсећа на руско борбено возило Т-15.

Притом, хеликоптер „360 инвиктус“ избегава нападе противваздушних преносивих ракетних система.

Међутим, корисници интернета нису били одушевљени снимком.

„А шта ако 'противник' буде имао нешто више за противваздушну одбрану, осим једног јединог момка с противваздушним преносивим ракетним системима?“, питао је један од  њих.

„Онај осећај када мораш да правиш видео у стилу холивудског филма, да би продао хеликоптер војсци“, нашалио се други.

Т-14 , познатији као „армата“, једини је тенк треће послератне генерације на свету и као такав представља јединствено достигнуће руских стручњака. Ван граница Русије не постоје слични модели. Веома је важно нагласити да су сви делови овог тенка домаће, руске производње, стога му санкције не могу наудити.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала