Србија глуми Сирију: Боливудска акција која је већ хит на интернету /видео/

© Фото : Youtube/FoxStarHindi / PrintscreenИндијски филм "Побуњеник 3"
Индијски филм Побуњеник 3 - Sputnik Србија
Пратите нас
Индијски филм „Побуњеник 3“, један од филмова из серијала у којем глуми Тигар Шроф, водећа звезда Боливуда, сниман је у Србији. Наша земља у овом боливудском акционом трилеру глуми, између осталог, сиријско ратиште.

Овај филм, за који се у Боливуду надају да ће бити велики хит и престићи друго скорашње Шрофово остварење „Рат“, које је оборило све рекорде по заради, ускоро ће почети да се приказује у индијским биоскопима.

Редитељ Ахмед Кан каже да је филм сниман у Србији, где је направљена сценографија која приказује сиријско ратиште, преноси „Боливуд хунгама“.

„Продуценти нам нису дозволили да филм заиста снимамо у Сирији јер би то било превише опасно. Зато смо морали да направимо огроман сет у Србији како би он одглумио Сирију“, казао је Кан.

Он је објаснио да су покушали да снимају и у Индији, али да то није изгледало како треба.

„Продуценти су нам рекли да урадимо шта год је потребно да би филм био добар, па смо онда одлучили да снимамо у Србији. Драго ми је што смо снимали у тој земљи. Тамо је атмосфера била права“, каже Кан.

Иначе, Тигар Шроф у овом филму глуми Ронија, чијег брата отимају припадници Исламске државе (ДАЕШ) у Сирији. Рони одлази у Сирију да би спасио брата, чак и по цену да се супротстави далеко бројнијем непријатељу.

У овом акционом трилеру играју најпопуларнији глумци, међу којима је и Шрада Капур, једна од највећих женских звезда Боливуда.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала