МиГ-35 добио нови систем заштите

© Sputnik / Евгений Одиноков / Уђи у базу фотографија МиГ-35
 МиГ-35 - Sputnik Србија
Пратите нас
Руска ваздухопловна корпорација „МиГ” је створила интелигентни систем заштите од прекорачења максималних оптерећења, који се имплементира у авионима МиГ-29 и МиГ-35, саопштено је из ове руске корпорације.

Како наглашавају из ове компаније, нова технологија ће повећати безбедност пилотирања и омогућити пилоту интензивнију ваздухопловну борбу без скретања пажње на командну таблу. Технологија је конкретно предвиђена за авионе МиГ-29М/М2 и МиГ-35.

„Повећање аутоматизације, практичности и безбедности пилотирања су наши приоритетни циљеви. Имплементација новог интелигентног аутоматизованог система заштите од прекорачења максималних оптерећења је већ у току на нашим модерним авионима”, изјавио је генерални директор „МиГ-а” Иља Тарасенко.

Новим системом је предвиђена могућност прекорачења критичне оптерећености у распону од 1-2G због примене додатне силе на управљачкој палици авиона, као и привременог или потпуног гашења овог система.

 

© Sputnik / Владимир Астапкович / Уђи у базу фотографијаЛовац МиГ-35
МиГ-35 добио нови систем заштите - Sputnik Србија
Ловац МиГ-35

 

МиГ-35 је опремљен новим моторима, а летелице имају могућност да допуњују гориво у ваздуху и да преузму улогу танкера.

Најновија опрема у комбинацији са високопрецизним наоружањем омогућава ловцу МиГ-35 да извршава широк спектар задатака.

Корпорација „МиГ“ је раније објавила детаљне техничке карактеристике најновијег ловца МиГ-35, наводећи да је овај ловац најбољи у тој класи авиона.

 

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала