Роналдињо дао пет голова у затворској утакмици, уместо пехара добио — прасе /видео, фото/

© AP Photo / Hussein MallaРоналдињо у дресу Барселоне у пријатељском мечу против легенди Реала.
Роналдињо у дресу Барселоне у пријатељском мечу против легенди Реала. - Sputnik Србија
Пратите нас
Славни бразилски фудбалер Роналдињо завршио је у парагвајском затвору под оптужбом да је у ту земљу ушао са лажним пасошем. Неколико медија известило је да су пензионисаном фудбалеру власти одузеле бразилске и шпанске пасоше због неплаћених пореза.

Прослављени бразилски фудбалер Роналдињо Гаучо наставља да блиста у најпопуларнијем спорту на свету и након што је „окачио копачке о клин“ 2018. Додуше, не у на неком великом фудбалском такмичењу, већ у традиционалној, полугодишњој утакмици у затвору у Асунсиону у Парагвају.

Неколико новинара и медијских кућа објавилу су фотографије и видео снимке са Роналдињовог последњег меча.

​Роналдињово умеће не само да је допринело победи његовог тима већ им је „зарадио“ и прасе од 16 килограма за роштиљ, што је награда намењена победнику, преноси шпански портал „Спорт“.

Роналдињо је завршио у парагвајском затвору 9. марта због оптужбе да је заједно са својим братом ушао у земљу са лажним пасошем. Њихов адвокат потврдио је да су документи, које је полиција нашла у претресу њиховог хотелског апартмана, лажни. Међутим, они су изјавили да су их добили на поклон од неименованог бизнисмена. Адвокат није објаснио зашто су браћа одлучила да користе лажне документе.

​Медији су у јулу прошле године писали да су власти конфисковале Роналдињове бразилске и шпанске пасоше због дугова и неплаћених пореза. Још нема службене потврде тих извештаја.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала