Тесла аутомобили избачени са сајма: „Они овде не припадају“

© AP Photo / Wade VandervortТесла
Тесла - Sputnik Србија
Пратите нас
У Канзас Ситију догодила се бизарна сцена, када су аутомобили марке Тесла избачени са сајма. Због одлуке организатора, власници ових електричних возила су напољу направили сопствену изложбу.

Уколико се питате због чега је „Тесла“ избачен са сајма, ради се о борби са конкуренцијом пошто асоцијација те државе продаје своја електрична возила, наводи Б92.

„Постоји одређени модел продаје и услуге коју произвођач аутомобила мора да испуни да би био члан наше асоцијације, а Тесла то не ради и због тога они овде не припадају“, стоји у саопштењу организатора.

Тако нису сматрали власници Тесла аутомобила и чланови Тесла клуба у Канзас Ситију, који су напољу организовали сопствену изложбу.

„Клуб власника Тесла аутомобила одржао је дводневни сајам аутомобила у Канзас Ситију. Пошто су сви Теслини аутомобили забрањени на сајму, ми смо их изложили овде на отвореном и спремни смо да разговарамо о нашим аутомобилима“, рекли су они.


Електрични аутомобили, конкуренција на тржишту, али и могућност да су сајмови аутомобила превазиђени били су тема Спутњикове емисије „Технограм“, коју води Марко Николић:

Погледајте још:

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала