Певајте преко кровова: Боно посветио песму Италијанима у изолацији /видео/

CC0 / / Боно Вокс, фронтмен групе Ју ту
Боно Вокс, фронтмен групе Ју ту - Sputnik Србија
Пратите нас
„Нека се зна за вашу љубав“, прва је песма фронтмена бенда „Ју ту“ од 2017. године и представља поклон поводом Дана Светог Патрика Италијанима који су у карантину и певају једни другима са балкона.

Боно Вокс је на свом налогу Инстаграму објавио песму „Нека се зна за вашу љубав“ и написао: „За Италијане који су је инспирисали… за Ирце… за СВАКОГА коме је Дан Светог Патрика важан и ко још увек пева. За лекаре, медицинске сестре, неговатеље на линији фронта, вама певамо“.

Фронтмен бенда „Ју ту“, који се по свој прилици налази у свом дому у Даблину, каже да да је песму написао сат времена пре него што ју је објавио и изводи је соло на клавиру. Текст говори о томе како шета празним Даблином, о изолацији и страху усред пандемије коронавируса.

Али, инспирисан снимцима Италијана који у карантину једни другима певају са својих балкона, он пева: „Не можеш додирнути, али можеш певати преко кровова / певај ми преко телефона / певај и обећај ми да нећеш стати / певај и никада нећеш бити сам“.

Песма је објављена на Дан Светог Патрика јер су у Ирској и широм света отказане прославе због смерница за друштвено дистанцирање.

Погледајте још:

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала