Нишлија који је оболео од короне уживо извештава: „Температура гази, ока нисам склопио“

CC0 / Pixabay / Пацијент у болници
Пацијент у болници - Sputnik Србија
Пратите нас
Фризер из Ниша који је оболео од вируса корона, наставио је да уживо извештава о свом здравственом стању преко Твитера. Корисник “м a e s t r o” својим првим твитивима, где је описивао симптоме, привукао је велику пажњу на овој друштвеном мрежи, а поруке подршке наставиле су да се нижу.

Његово стање је, како каже, непромењено у односу на претходну објаву, али стрепи од одласка у болницу.

„Стање без промена рођаци, ова температура гази, буквално ока нисам склопио, кашаљ није интензиван, проблем са дисањем такође, тако да нисам ишао на клинику, надам се и да нећу никада, нисам сјајно али да кукам нема вајде, само позитивна енергија, волим вас све“, написао је твитераш у борби са болешћу.

Позитивна енергија коју спомиње у његовом случају није само празна фраза. Наиме, поред свог стања, Нишлија прати и шале које се збијају на тему ове заразе па њима успева да насмеје своје пратиоце, преносе Новости.

„Сине што бре црташ по зидовима у соби? Имамо ликовно тата!“ - једна је од фора које је објавио.

За своје сународнике Нишлија има јаку поруку оптимизма.

„Цела Србија је у тешкој драматичној и хаотичној ситуацији која ће се завршити са хепи ендом.. ја се надам. Зато у овако тешким тренуцима сви ми морамо имати здрав разум...пре свега... и што више позитивне енергије! Дакле против „непријатеља“ се наоружајте осмехом и стрпљењем!“, остаје позитиван фризер.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала