Рус који је заражен короном испричао како се лечи у Москви /видео/

© Sputnik / Alexey Maishev / Уђи у базу фотографијаМушкарац са маском и дететом у метроу у Москви
Мушкарац са маском и дететом у метроу у Москви - Sputnik Србија
Пратите нас
Пацијент који је заражен короном током свог одмора у Шпанији и који налази у Инфективној болници у Москви испричао је телевизији „360“ о својим симптомима и лечењу.

Виталиј је прве симптоме осетио 13 марта: слабост и грозницу. Температура се подигла до 37,5. Тада су му узели анализе, а 15. марта тест је показао да је позитиван на корону.

Од тада Виталиј се налази у посебној болничкој соби. Његова супруга је тренутно кући у самоизолацији – код ње није пронађен вирус. Он је испричао да има слаби облик „Ковида-19“.

„Међутим, код сваког је болест различита. У болници има људи који леже на респиратору, има људи који су на антибиотицвима“, рекао је он.

Виталиј је испричао и о условима у болници: кревет је удобан – може у њему и да седи и да лежи, поседује телевизор, радио, климу, велико купатило и бесплатан интернет.

Мушкарац је додао да се осећа добро, грло га више не боли.

„Једини симптом – нос је скроз запушен… Поводом лечења су саопштили да, пошто је температура ниска, организам треба да се избори сам. За сада никакве лекове носу прописали“, закључио је он, додавши да да су му дали капи за нос и течност за испирање грла.

Трећи тест на коронавирус ће бити обављен 25. марта.

Подсетимо, до сада је у Русији забележено 199 случајева обољења од коронавируса.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала