Посебан сајт „Чајна дејли“: Све о коронавирусу, кинеско искуство

CC0 / Unsplash / Коронавирус
Коронавирус - Sputnik Србија
Пратите нас
Утицајни кинески лист на енглеском језику „Чајна дејли“ покренуо је посебан сајт КОВИД-19, на којем дели важне и поуздане информације о новом корона вирусу и кинеско искуство у превазилажењу и контроли епидемије која је захватила цео свет.

Сајт „Борба против КОВИД-19, кинески начин" може се наћи на интернету, а доноси кинеска сазнања и искуство о томе како се може спречити и контролисати изузетно заразан вирус, којим је у свету инфицирано 339.234 људи, док су 14.703 особе преминуле.

Информацију о новом сајту Тањугу је доставио „Чајна дејли“ у уверењу да ће користити српској јавности.

Карантин - Sputnik Србија
Руски лекар саветује како препознати коронавирус код деце

Сајт има седам делова.

У делу који се односи на најновија открића, читаоци могу да читају о научним истраживањима, тестирању, превенцији и лечењу КВИД-19, о вакцини и лековима.

Кинески сајт нуди и опцију „Питања и одговори“, где реномирани експерти одговарају на питања, као и део „Чињенице“, где читаоци могу да провере тачност великог броја информација и гласина о коронавирусу, које круже свуда у свету.

На сајту су и видео-клипови и здравствени савети који се односе на спречавање ширења вируса, као и информације о томе како се традиционална кинеска медицина може користити у лечењу пацијената.

Читаоци могу приступути свим информацијама о вирусу у разговору са „роботом“, који ће им аутоматски одговорити на сва питања.

Сав садржај на сајту се објављује у сарадњи са Националном здравственом комисијом и Министарством науке и технологије Кине.

Посебан сајт је доступан на веб-сајту „Чајна дејли“ и на апликацији.

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала