Том Хенкс се опоравља и поручује: И ово ће проћи, ослонимо се на здрав разум

© AP Photo / Jordan StraussТом Хенкс и Рита Вилсон на додели Оскара
Том Хенкс и Рита Вилсон на додели Оскара - Sputnik Србија
Пратите нас
Оскаровац Том Хенкс и његова супруга Рита Вилсон осећају се боље, након што су били упућени на лечење због коронавируса. Хенкс је понудио неке савете онима који се налазе у сличној ситуацији.

 

„Хеј, народе. Две недеље након наших првих симптома осећамо се боље. Морамо се бринути једно о другом. Здрав разум упућује на то да не будемо потпуно активни неко време, и да морамо да се одрекнемо одређених удобности. И ово ће проћи, морамо бити у стању да то прихватимо“, написао је Хенкс на налогу на Твитеру

A post shared by Tom Hanks (@tomhanks) on

„Хеј, народе. Две недеље након наших првих симптома осећамо се боље. Морамо се бринути једно о другом. Здрав разум упућује на то да не будемо потпуно активни неко време, и да морамо да се одрекнемо одређених удобности. И ово ће проћи, морамо бити у стању да то прихватимо“, написао је Хенкс на налогу на Твитеру.

Пар је иначе био у карантину у својој кући у Аустралији, пошто су прошле седмице отпуштени из тамошње болнице.

Хенкс и Вилсонова били су у Аустралији због обавеза око продукције филма о певачу Елвису Прислију. Хенкс је у филму База Лармана, чије је снимање обустављено, добио улогу Прислијевог менаџера.

О свом искуству са коронавирусом, познати пар редовно обавештава јавност преко друштвених мрежа, рачунајући и видео-материјале о томе како проводе време током опоравка. Они се такође редовно захваљују свима који су им понудили помоћ.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала