Принц Чарлс излечен од вируса корона

© AP PhotoПринц Чарлс
Принц Чарлс - Sputnik Србија
Пратите нас
Британски принц Чарлс, за кога је раније потврђено да је заражен вирусом корона, излечен је и не налази се више у самоизолацији, пренео је „Ројтерс“, позивајући се на портпарола принца од Велса.

Према наводима портпарола принца Чарлса, он је након консултација с доктором прекинуо седмодневну самоизолацију, а његово здравствено стање је сада добро.

Портпарол принца је још додао да ће Чарлс наставити са састанцима и вежбама у складу са препорукама лекара и владе.

Жена британског принца Камила, према саопштењу, иако је негативна на вирус корона, остаће у самоизолацији до краја ове недеље у случају да се и код ње развију симптоми Ковид-19.

© REUTERS / Clodagh KilcoyneБритански принц Чарлс у дворцу Хилсбороу у Северној Ирској
Принц Чарлс излечен од вируса корона  - Sputnik Србија
Британски принц Чарлс у дворцу Хилсбороу у Северној Ирској

Подсетимо, како је раније саопштено из краљевске резиденције (Кларенс хаус), потврђено је да је принц Чарлс позитиван на вирус корона. Том приликом је потврђено да је принц добио вирус приликом неког од бројних контаката претходних недеља.

Из Бакингемске палате претходно је такође саопштено да се 93-годишња краљица Елизабета II, која је заједно с њеним 98-годишњим супругом принцом Филипом 19. марта напустила Лондон и отишла у замак Виндзор, добро осећа.

Како је саопштено прошле недеље, један од чланова послуге, који је био у блиском контакту са британском краљицом, позитиван је на вирус корона и наводно је послат кући у самоизолацију.

 

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала