Страшне претње црногорског функционера: Хоће да протера Србе из БиХ, прети им новом „Олујом“

© Фото : www.veritas.org.rsСрпске избеглице после хрватске акције "Олуја"
Српске избеглице после хрватске акције Олуја - Sputnik Србија
Пратите нас
Аднан Муховић, бивши председник Скупштине општине Петњица и заменик директора Центра за професионалну рехабилитацију у Црној Гори, позвао је на протеривање Срба из БиХ речима да ће им „организовати тракторијаду“, алудирајући на акцију „Олуја“, преноси портал ИН4С.

Муховић је један од најистакнутијих чланова Бошњачке странке у Црној Гори, а „прославио“ се пре три године скандалозним коментарима о Петру II Петровићу Његошу кога је назвао „највећим крвником Бошњака и ислама“, а за Црногорце је рекао да су „мали народ“.

Овог пута „заблистао“ је на друштвеним мрежама, претећи прогоном српског народа из БиХ, алудирајући да је спреман за нову геноцидну акцију сличну хрватској „Олуји“.

Потрудио се и да не буде никаквих нејасноћа: „Пријетим, ево ја пријетим. Само ли пробају да руше Босну организоваћемо им тракторијаду за Србију“, навео је овај црногорски државни функционер.

Муховић, чија партија годинама даје подршку режиму Мила Ђукановића, и своју државу Црну Гору не штеди. Тако је 2017. изјавио да је њему: „Босна држава матичног народа, а Сарајево духовни и културни центар… Ја сам панбошњачки оријентисан. Ја према Подгорици врло мало шта осјећам, према Цетињу не осјећам ништа. Дакле, кад идем на Цетиње носим пасош“, рекао је Муховић тада.

Прочитајте још:

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала