На Гугл мапи откривене „вештачке структуре“ на површини Марса /видео/

© Фото : ET Data BaseСкриншот сателитске слике површине Марса, црвеном бојом заокружено је оно што Скот Воринг назива зградом на ивици кратера.
Скриншот сателитске слике површине Марса, црвеном бојом заокружено је оно што Скот Воринг назива зградом на ивици кратера. - Sputnik Србија
Пратите насTelegramOdyssey
Скот Ц. Воринг оснивач блога „И-Ти дата бејс“ који се бави НЛО и „паранормалним“ вестима убеђен је да је пронашао доказе о „интелигентном животу“ на Марсу – пирамиду са вратима и чудно издужену зграду.

Лутајући кроз Гугл мапе, Скот Ц. Воринг приметио је нешто што назива „неприродним и вероватно ванземаљски направљеним структурама“ на површини Марса.

Прва изгледа као дугачки закривљени бели предмет који лежи преко ивице кратера. Описао га је као „веома дугачку зграду“ око десет километара дугачку са „малом кулом на њеном нагибу“.

Воринг је затамнио слику да би објект учинио видљивијим, мада на оригиналној слици изгледа да није издигнут изнад површине већ да је реч о продужетку кратера. За сенку се претпоставља да би могла припадати продужетку кратера, судећи по томе како други предмети одбијају сунчеву светлост.

Десно од тог објекта Воринг је приметио правоугаони облик од око пет километара дужини и четири километра ширине. Унутар њега је тамнија, овална рупа коју је назвао „улазом у планину“.

„Улаз је довољно велики да кроз њега могу ући или изаћи свемирски бродови. Међутим, оно што изгледа као врата могао би бити затамњени прозор града који би могао постојати унутар планине“, рекао је ловац на ванземаљце.

„Ово дефинитивно није природно и не личи на природно настало брдо или планину. Са једне стране је огроман улаз и изнутра можете видети мрак. Широко је отворен или се преко њега може затамнити прозирни поклопац. Тешко је рећи али дефинитивно је отвор“, оценио је Варинг.

Он је раније изнео бројне необичне тврдње о интелигентном животу на Месецу, Марсу и астероиду Бен. НАСА таквим тврдњама приписује ефект пареидолије – тенденцију да се опази смислени облик у насумичном или на други начин неповезаном визуелном обрасцу.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала