Повратници из Москве и Варшаве стижу у време полицијског часа

© Sputnik / Оливера ИкодиновићАвион на аеродрому у Москви
Авион на аеродрому у Москви - Sputnik Србија
Пратите нас
Авион „Ер Србије“, који превози више од 120 српских држављана и 389 килограма хуманитарне помоћи за нашу земљу, полетео је са московског аеродрома „Шереметјево“ са око сат и по закашњења. Повратници из Русије у Београд ће стићи у време полицијског часа, а предстоје им и дани самоизолације.

До кашњења лета је дошло зато што десет путника није имало излазне визе, али је залагањем Амбасаде Републике Србије у Москви и предусретљивошћу Министарства спољних послова Русије проблем брзо решен.

На путу ка Београду, авион „Ер Србије“ приземљиће се и у Варшави, где ће преузети још једну групу држављана Србије, који се због пандемије вируса корона враћају у нашу земљу.

Министар спољних послова Србије Ивица Дачић раније је изјавио да сви грађани Србије морају да рачунају на карантин од 14 или 28 дана по повратку у земљу.

© Sputnik / Оливера ИкодиновићОвим летом, који је обезбедила Влада Србије, у нашу земљу биће достављена и донација српских и руских привредника, која укључује осам респиратора – један клинички и седам мобилних, као и 10 хиљада заштитних маски, три хиљаде рукавица и хиљаду заштитних наочара.
Повратници из Москве и Варшаве стижу у време полицијског часа - Sputnik Србија
Овим летом, који је обезбедила Влада Србије, у нашу земљу биће достављена и донација српских и руских привредника, која укључује осам респиратора – један клинички и седам мобилних, као и 10 хиљада заштитних маски, три хиљаде рукавица и хиљаду заштитних наочара.

На листи путника из Москве налази се 126 људи, међу којима има и трудница и деце. Овим летом, који је обезбедила Влада Србије, у нашу земљу биће достављена и донација српских и руских привредника, која укључује осам респиратора – један клинички и седам мобилних, а такође и 10 хиљада заштитних маски, три хиљаде рукавица и хиљаду заштитних наочара.

Прочитајте још:

 

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала