Вучић: Слушам лекаре, бићу тестиран ако буде потребе

Пратите нас
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да је свакодневно у контакту са лекарима и да ће бити тестиран ако буде потребе за тим.
„Разговарам са лекарима сваког дана и ако постоји било каква шанса, не симптом, него шанса да сам заражен, бићу тестиран“, рекао је председник, одговарајући на питања новинара да ли је тестиран након што је установљено да је његов син Данило позитиван на ковид 19.

Председник Србије је на конференцији за медије, организованој након предаје медицинске помоћи Нишу, кратко говорио о здравственом стању његовог 22-годишњег сина који је заражен корона вирусом.

Он је рекао да се са сином видео, али да се придржавао свих препорука и био на значајној удаљености од њега.

„Видео сам сина и волим га бескрајно и нећу због тога да Вам се правдам, али сам га видео и био на значајној удаљености од њега. Хвала Вам што сте забринути, знам да много бринете ви из ’Дојче велеа‘ и за моје здравље и здравље мог сина“, рекао је Вучић новинару те медијске куће.

„Надам се да ћу дочекати да Данило оде на Сајам, а после Сајма кући“, додао је председник.

Вучић је подсетио да пре два месеца, када се он није добро осећао, није желео да обавештава јавност, али да су потом друштвене мреже биле пуне вести о томе, те да је сада схватио да треба да обавести јавност о здравственом стању сина у једној реченици.

„Сматрао сам да је важно да обавестим људе да је мој 22-годишњи син заражен и више ни реч нисам рекао“, рекао је Вучић.

Прочитајте још: 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала