Савети Маше и Медведа: Останите код куће и забавите се

© Фото : Youtube/Маша и Медведь И Маша се мења од епизоде до епизоде, баш као и медвед
И Маша се мења од епизоде до епизоде, баш као и медвед - Sputnik Србија
Пратите нас
Јунаци популарне руске анимиране серије „Маша и Медвед“ испричаће о самоизолацији и правилима хигијене у новим 3Д видео клиповима, од којих ће први под називом „Чиме се занимати код куће“ бити објављен у суботу на званичном каналу серије, саопштила је прес-служба компаније „Анимакорд“.
„Поред тога, компанија 'Анимакорд' је припремила посебан видео-снимак са деловима из најпопуларнијих епизода 'Маше и Медведа', који говори о томе како да корисно и пријатно проведете време код куће за време пандемије“, саопштила је прес-служба.
Маша и медвед - Sputnik Србија
Руска „Маша“ светски шампион међу цртаним филмовима

Видео „Останите код куће“ део је глобалне акције творци серије “Сви у породици“, која садржи едукативне постере о хигијени и флешмоб „Хвала лекарима“.

„Акција 'Сви у породици' већ је покренута захваљујући великим телевизијским каналима широм света, укључујући 'РАИ, ДеА Јуниор' (Италија), 'Тајни Поп' (Велика Британија), 'Телевиса' (Мексико) и другима“ саопштила је прес служба пројекта.

Подсетимо, анимирана серија „Маша и Медвед” је тренутно преведена на 39 језика и приказује се у више од 150 светских земаља. У лето 2019. године компаније „Анимакорд” је емитовала и четврту музичку сезону анимиране серије „Маша и Медвед” под називом „Машине песмице”.

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала